De ce smartvps.ro ?Pentru ca acoperim complexitatea unui hosting in cloud la un pret rezonabil si avem un panou de control usor de folosit.
Pentru ca folosim doar discuri SSD in configuratie in RAID pentru cresterea performatelor de I/O.
Pentru ca folosim cele mai noi modele de servere disponibile pe piata.
Pentru ca VPS-urile noastre au interfete de retea gigabit iar traficul este nelimitat.
Folosim tehnologii de virtualizare care permit izolarea completa a VPS-urilor care ruleaza in interiorul unor containere la nivelul sistemelor de operare.
Furnizam clientilor posibilitatea de a instala VPS-uri cu partitii criptate pentru a garanta confidentialitatea datelor.
Putem garanta uptime de 99,999% in cazul unor solutii personalizate, cu server redundant in stand-by.
Furnizam la cerere template-uri VPS pentru servere: web (Apache, Myslq, PHP, cPanel), email, hosting (cPanel, Plesk), VPN (PPTP, L2TP, IPSEC, SSL) etc.
Acceptam plata cu bitcoin.
SmartVPS - Internet TeenTelecomAccesul internet pentru serviciile companiilor de hosting si servere VPS din Romania este de cele mai multe ori neglijat. Noi credem ca este important. Am acordat o atentie deosebita acestui aspect pentru serviciile noastre de servere virtuale in Romania. Atat traficul metropolitan (Romania) cat si cel International sunt asigurate prin conexiuni multiple si redundante.

Avem conexiuni directe cu unii din cei mai mari furnizori de internet la nivel global:

TeenTelecom este singurul European Master Reseller pentru Level3 in Romania:
http://www.level3.com/en/partner-programs/global-partner-finder/teen-telecom/

Accesul internet metropolitan pentru toate produsele noastre VPS Romania este furnizat prin interconectari directe de peering sau de tranzit IP cu cei mai importanti operatori. Niciodata incarcarea retelei nu depaseste 50% atat din punct de vedere al echipamentelor cat si al benzii disponibile. Capacitatile sunt dublate sau sunt adaugate unele noi de fiecare data cand incarcarea se apropie de 50%. Accesul la Internet este asigurat prin conexiuni de peering sau de tranzit IP national si international prin legaturi realizate pe fibra optica in mai multe locuri din Bucuresti:

Statistici live sunt disponibile aici: http://www.teentelecom.com/internet-provider#tier
Conexiuni TeenTelecom (AS34304) https://www.robtex.com/as/as34304.html#graph

VPS cu BACKUP

Experienta ne-a invatat sa fim prevazatori. Fiecare server virtual este sincronizat in timp real cu un alt server fizic din cloud astfel: la fiecare 5 minute (in cazul VPS-urilor de tip PRO) se copiaza modificarile aparute de pe serverul principal catre cel de backup. Orice s-ar intampla cu serverul activ pe care este configurat vps-ul, se poate porni o copie fidela a acestuia din serverul de backup cu pierderi minime de informatii (mai putin de 5 minute). Toate VPS-urile au inclus si un spatiu de backup accesibil prin FTP egal ca marime cu hard-disk-ul din VPS-ul contractat.

Snapshots

Snapshot este o copie (poza) fidela VPS-ului. In mod automat, facem cate un snapshot pe ora si cate un snapshot zilnic pentru serverele VPS Smart si PRO. Pe masura ce timpul trece snapshot-urile vechi sunt sterse. Pentru VPS-Smart vom pastra cate un snapshot din ultima ora, si cate un snapshot din ultima zi. Pentru VPS-PRO vom pastra snapshot-urile din ultimele doua ore si cele din ultimele doua zile. In situatia unor evenimente neplacute: hacking, eroare umana etc., la cererea clientului, putem face restore din snapshot. Restore din aceste snapshots se face aproape instantaneu. Indiferent de spatiul folosit, serverul este pus la starea din momentul in care s-a facut snapshot-ul in cateva secunde, mai putin de un minut.